наши Партнери

  • Chipita произведува и продава благи и солени ужинки направени од брашно. Присутна е на пазарот на 35 земји ширум светот. Најпознатиот бренд на Cipita - 7Days стана синоним за Кроасан и клучен бренд на пазарот за солени ужинки и Печен леб. Главни категории на производи од брендот 7Days се: Кроасани, Бејк Ролс (двопек), Тортици и Ролати, Бисквити/Колачи и други ужинки...

  • Природни, традиционални вкусови и меѓународно потврден врвен квалитет, создадени од единствените климатски услови на Златибор и старите семејни рецепти, уште од 1885г.

  • Стратешка одлука и посветеност на сите нас во КРИ КРИ е да се произведуваат производи со исклучителен квалитет.

  • Viotros е најголемиот производител на кашкавал од растително потекло во Југоисточна Европа. Со својот асортиман на висококвалитетни производи присутен е во 37 земји ширум светот. Viotros Ви нуди здрава исхрана со оригинални млечни и немлечни производи со комплетен вкус. Нашето мото е ЗДРАВА ИСХРАНА, ВКУСЕН ЖИВОТ!...

  • Josef Manner & Comp AG денес е редок пример на голема и успешна австриска компанија во која сеуште поголемиот дел од компанијата е во сопствеништво на фамилијата.

  • Тајната на нашиот чипс е во внимателно избраните компири, и во производсвото по највисоки стандарди.

  • Aleksandros Kikizas во 1947 инспириран од работливата пчелка ги именува тестенините “Melissa’’ (пчелка). Од тогаш, “Melissa’’ е прифатена од купувачите поради високиот квалитет на тесстенини, пакувањето, добрите цени, специјални понуди, широкиот избор, како и постојаниот развој на производите што резултира со повеќе категории.

  • Hochland е фамилијарен бизнис чие име е гаранција за квалитет во млечните производи повеќе од 85 години.

  • Навистина успешно претпријатие, кое со своето 60-годишно постоење се здоби со забележителен авторитет и кај потрошувачите и кај деловните партнери.

  • Врз основа на долгогодишното искуство и инвестиции во систематскат обука и развој може да се произведе производ на една идеја, тестирање на релевантни компоненти за производство и полнење. - Ilirija

Добродојдовте во Kolid Foods

Најголемата дистрибутивна мрежа за стоки за широка потрошувачка на територијата на Република Македонија.

Copyright © 2014 Kolid Foods All Rights Reserved.