страна MelissaMelissa

Aleksandros Kikizas во 1947 инспириран од работливата пчелка ги именува тестенините “Melissa’’ (пчелка). Од тогаш, “Melissa’’ е прифатена од купувачите поради високиот квалитет на тесстенини, пакувањето, добрите цени, специјални понуди, широкиот избор, како и постојаниот развој на производите што резултира со повеќе категории.

Посети веб страна

Copyright © 2014 Kolid Foods All Rights Reserved.