x

Традиција која трае повеќе од 45 години, основана во Чачак 1971 год, која тогаш била првата и единствена домашна фабрика за производство на чипс во Србија.
Со своите стручни кадрови, современа технологија и унапредување на производството денес Chips Way е еден од лидерите во оваа категорија на производи.
Компанијата освен во Србија, своите производи ги продава и во 10 други земји преку широките мрежи на дистрибуција.
Главен и официјален дистрибутер на Chips Way во Македонија е Kolid Foods.