Користиме колачиња за да го оптимизираме Вашето искуство на нашата веб страна. Со кликање на "Прифати ги сите" се согласувате на користење на сите колачиња. ПОЛИТИКА ЗА КОЛАЧИЊА

x

Контакт

Kolid Company - Главна канцеларија
Улица 9 ББ, Населба Илинден,
1000 Скопје
Република Македонија
Телефон:+389 (0)34 520 - 040
Телефон:+389 (0)34 520 - 050
Email: infofoods@kolid.com

Oфицер за заштита на лични податоци
Саветка Атанасова
Телефон: 070438930
Email: s.atanasova@kolid.com

Contact Form Preloader