Користиме колачиња за да го оптимизираме Вашето искуство на нашата веб страна. Со кликање на "Прифати ги сите" се согласувате на користење на сите колачиња. ПОЛИТИКА ЗА КОЛАЧИЊА

x

Партнери

Chipita
Perutnina Ptuj
Zlatiborac
Kri Kri
Indomie
Hell
Hell Energy Coffee
Zito Leb
Viotros
Ilirija
Bayernland
Lamb Weston
La Dama

За нас

Kolid Foods е една од водечките дистрибутивни компанија за производи за широка потрошувачка во Македонија. Kolid Foods е основана во 1991 година како мала приватна компанија. Во 1994 година, Kolid Foods почна интензивно градење на својата дистрибутивна мрежа, која сега котира во најдобрите 5 дистрибутивни компании во Македонија.

Повеќе

Контакт

Kolid Company - Главна канцеларија
Колешино б.б. Струмица
Република Македонија
Телефон:+389 (0)34 520 - 040
Телефон:+389 (0)34 520 - 050
Email: infofoods@kolid.com

Contact Form Preloader