Контакт страна

Испратете порака преку формата подолу

Head Office

Улица 9 ББ, Населба Илинден,
1000 Скопје

Email

infofoods@kolid.com

Тел.

+389 (0)34 520 - 040
+389 (0)34 520 - 050


Oфицер за заштита на лични податоци

Саветка Атанасова
Телефон: 070438930
Email: s.atanasova@kolid.com