Нашите партнери

Задоволството од соработката со нашите партнери е взаемно
Нашите партнери подолу.


Chipita Chipita произведува и продава благи и солени ужинки направени од брашно.

Perutnina Ptuj Групацијата Перутнина Птуј е меѓународна групација на компании со долга традиција. Нивната главна цел е да приготват природна, здрава и вкусна храна.

Zlatiborac Од основањето во 1992 год., Златиборац стои на цврсти темели - квалитетни производи кои се направени на раскрсницата на традицијата, природата и иновативноста.

Swisslion Деловниот систем Swisslion Takovo е име кое со насмевка го изговараат љубителите на нашите производи во земјава, но и во околината, низ Европа и целиот свет.

Vitalia Палетата Виталиа нуди изобилство на вкусни идеи за многу варијации на здрава храна – диетални производи, житарици, производи од соја, растителни пијалоци...

KriKri КриКри денес, вооружени со 63 годишно искуство, продолжуваат да ги произведуваат вашите производи - јогурт, свежо млеко и сладоледи.

Indomie Indomie е бренд на инстант нудли од Indofood, најголемиот производител на инстантни нудли во Индонезија, со пазарен удел од 72%.

Hell Hell Energy Drink ( познат како HELL) е популарен бренд за енергетски пијалоци дистрибуиран првенствено во Европа и Азија.

Hell Hell Energy Coffee ( познат како HELL) е популарен бренд за енергетски пијалоци дистрибуиран првенствено во Европа и Азија.

Жито Леб А.Д. "Жито Леб" прво ги задоволува потребите на локалниот регион и има се повеќе и пошироки патишта кон други дестинации.

Viotros VIOTROS SA, една од најдинамичните групи подружници на ELGEKA е најголемата грчка производствена и пакувачка индустрија на топено сирење.

Ilirija Илирија како компанија се развиваше на здрави деловни одлуки и се разви во успешна компанија со долга традиција.

Delta Danube Делта Данубе е фабрика за производство и преработка на печурки. Објектот на компанијата се наоѓа во Ковин, Република Србија, на брегот на реката Дунав.

Don Don Програмата на Групацијата Дон Дон вклучува свеж леб, пекарски печива, фини печива, пржени колачи, специјални видови леб и печива со продолжен рок на траење.

Гранд Пек Кога ти се јаде нешто домашно месено... Домашен бурек, баница или колпиди.. Изборот е твој!. Замрзнати и полуготови, совршени за секое време и пригода.

Deli Sun Нашиот меѓународен бренд на тортиљи и бесквасен леб, наменет за хипермаркети, супермаркети и други објекти за традиционална храна.

Fini Фини е лидер во сегментот на бонбони во Бразил и е дел од глобалниот бренд The Fini Company. Врз основа на принципот дека секогаш е време за уживање.

Bayernland Во 1930 година е основан "Bayernland". Тоа беше одговорот на тогашниот преовладувачки прелив на млеко во Баварија...

LambWeston Во Lamb Weston, тие го применуваат нивното инвентивно размислување за сè што прават. Основана во 1950 година.

Mexon Ние во МЕКСОН би сакале да допринесеме за тоа да животот на секое семејство стане подобар, полесен и поздрав.