Новости


Наградна игра Chipita - 7 Days / Бејк Ролс

Почетна

Учество

Во наградната игра, право на учество имаат сите лица над 18 години, кои се граѓани на Република Северна Македонија и ги исполнуваат условите на учество (во понатамошниот текст „Учесници“). Со купување на било кои 2 производи од брендот 7 DAYS кои се веќе наведени во Член 5, на една фискална сметка, учесниците ќе може да учествуваат во наградната игра преку испраќање СМС порака на бројот 149-914 од операторите Македонски Телеком и А1 во Република Северна Македонија, со следната содржина: БРОЈ НА ФИСКАЛНА СМЕТКА (празно место) ВРЕМЕ НА КУПУВАЊЕ НА ПРОИЗВОДИТЕ (пример на формат за СМС порака #0250 16:13:00).
Учесниците за наградната игра, ќе може да испратат СМС започнувајќи од 15.05.2023 г., од 00:01 часот, па се до 02.07.2023 г., 23:59 часот, по што СМС платформата ќе биде затворена. Со учество во наградата игра, учесниците потврдуваат дека ги разбираат условите и се согласуваат со правилата за учество.

Производи

- 7DAYS Миди Кроасан 40гр
- 7DAYS Миди Кроасан 60гр
- 7DAYS Чоко Дропс Кроасан 70гр
- 7DAYS Макс Кроасан Какао 80гр
- 7DAYS Макс Кроасан Какао-Ванила 80гр
- 7DAYS Макс Кроасан Вишна-Ванила 80гр
- 7DAYS Макс Бруле 80гр
- 7DAYS Макс Лешник 80гр
- 7DAYS Мултипак 3х80гр
- 7DAYS Кроасан Ванила Кукис 80гр
- 7DAYS Кроасан Лешник Кукис 80гр
- 7DAYS Супер Макс Какао 110гр
- 7DAYS Супер Макс Какао-Ванила 110гр
- 7DAYS Гига Кроасан 150гр
- 7DAYS Мини Кроасан 60гр
- 7DAYS Мини Кроасан 185гр
- Бејк Ролс Сол 80гр
- Бејк Ролс Пица 80гр
- Бејк Ролс Томато 80гр
- Бејк Ролс Спанаќ 80гр
- Бејк Ролс Сланина 80гр
- Бејк Ролс Бран Сол 80гр
- Бејк Ролс Бран Пица 80гр
- Бејк Ролс Бран Чили 80гр
- Бејк Ролс Сол 150гр
- Бејк Ролс Пица 150грОфицијални правила на наградната игра
„Фати чекор со 7 DAYS и освој вредни награди“
Правила (Отвори документ)