Нашиот меѓународен бренд на тортиљи и бесквасен леб, наменет за хипермаркети, супермаркети и други објекти за традиционална храна. Широк асортиман на пченични тортиљи наменети за сите видови семејства и рецепти. Вкусен, вкусен, разноврсен и практичен производ кој одговара на најновите трендови на потрошувачка и исхрана.

Веб страна