Фини е лидер во сегментот на бонбони во Бразил и е дел од глобалниот бренд The Fini Company. Врз основа на принципот дека секогаш е време за уживање, брендот е присутен во повеќе од 100 земји и ја освои позицијата на еден од главните светски производители на желе слатки, бел слез, слатки од туба и гуми за џвакање. Присутен е во главните канали за продажба на мало, платформи за испорака, е-трговија, кина, паркови и франшизи низ целата земја.

Веб страна