КриКри денес, вооружени со 63 годишно искуство, продолжуваат да ги произведуваат вашите производи - јогурт, свежо млеко и сладоледи - нивната модерна фабрика во Серес, почитувајќи ги највисоките стандарди за квалитет, кои им овозможија да ја добиат довербата на потрошувачите не само во Грција туку и во повеќе од 10 земји во странство. Секој производ е појдовна точка за патување кон вистинско задоволство со разновидни вкусови кои совршено се совпаѓаат со грчките кулинарски навики и ги задоволуваат дури и најсложените потрошувачи. Сите овие години тие нудат автентични вкусни вкусови, подготвени со грижа. Главен и официјален дистрибутер на КриКри во Македонија е Kolid Foods.

Веб страна