Во Lamb Weston, тие го применуваат нивното инвентивно размислување за сè што прават. Основана во 1950 година, како мал семеен бизнис, тие заработија и продолжија да ја заработуваат - нашата репутација како индустриски пионер и еден од водечките светски добавувачи на замрзнати производи од компир.Главен и официјален дистрибутер на Ламб Венстон во Македонија е Kolid Foods.

Веб страна