Pizza Italiana

Колид е производител на еден од водечките флипсови со вкус на пица Pizza Italiana. Pizza Italiana е вкусна и крцкава ужинка направена да стане сечие омилено хоби. Тоа е првиот Македонски флипс со вкус на пица. Првиот сладок одговор на желбата на оние кои едноставно го обожаваат вкусот на италијанската пица. За да се добие оваа совршена комбинација на пица вкус и житарици, процесот на неговото производство опфати долг период на тестирање. При производството на Pizza Italiana користиме природни хранливи состојќи, бидејќи Вашето здравје и благосотојба отсекогаш се наш приоритет. Содржината на Pizza Italiana е внимателно избрана, и продуцира полесна и покревка ужинка од кога и да е. Но, она што најмногу го издвојува овој флипс е неговото прецизно зачинување, со што целосно се задржува вкусот и аромата на светски најпознатиот вкус – италијанска пица. Кревката и лесна Pizza Italiana ужинка, со својот совршен вкус, е одличен избор за Вас, за било која ситуација, во било кое време. Додека гледате телевизија или пиете ладно пиво со пријателите, додека се забавувате во природа или сакате некого пријатно да изненадите... Без сомнение, веднаш ќе ја засакате. Пробајте ја и уверете се.