Деловниот систем Swisslion Takovo е име кое со насмевка го изговараат љубителите на нашите производи во земјава, но и во околината, низ Европа и целиот свет. Произведени според оригиналната SL технологија од природни, строго контролирани состојки, притоа почитувајќи ги стандардите кои обезбедуваат квалитет и безбедност, нашите производи стигнаа до секој агол на планетата Земја. Портфолиото на деловниот систем Swisslion Takovo ги вклучува сите групи производи: од чоколади и креми, пенливи и гумени десерти и бонбони, вафли, джинджифилово, до фини пекарски производи - бисквити (ламинирани, чајни бисквити, сендвич бисквити, солени стапчиња и крекери), ратлука, производи од желе, сладолед, сокови, детска храна, алкохолни и безалкохолни пијалоци, супа, тестенини, сладолед, па дури и месни производи. Производството се одвива на најсовремена опрема за кондиторската индустрија и со него управуваат внимателно обучени работници под будното око на професионален тим. Така нашите фабрики ги создаваат најдобрите закуски за сите оние кои ги сакаат нашите производи.

Веб страна