Добродојдовте на веб страната на Колид Фудс

Колид Фудс е една од водечките дистрибутивни компанија за производи за широка потрошувачка во Македонија.

Колид Фудс е основана во 1991 година како мала приватна компанија. Во 1994 година, Kolid Foods почна интензивно градење на својата дистрибутивна мрежа, која сега котира во најдобрите 5 дистрибутивни компании во Македонија.

Повеќе

1600

Дневни нарачки

5500

Задоволни клиенти

100

Автоматски извештаи

300

Вработени

Нашите партнери